Jag blir bara sämre och sämre med bloggandet, men nu ska jag skärpa mig! Nu är vi tillbaka i Chicago igen efter en vecka i Michigan. Det har varit en härlig vecka med mycket sol och bad, men det är ändå lite skönt att vara tillbaka här igen.
Den sista dagen i Lake Geneva gjorde vi inget särskilt eftersom det regnade nästan hela dagen. På kvällen var vi på en tysk restaurant och åt mat, wienerschnitzel. Senare på kvällen blev det fint väder igen så då tog vi en tur på sjön med båten.
 
Igår kväll hade vi "goodbye-party" för Mona som åker tillbaka till Tyskland på onsdag. Hon fick äran att bestämma maten och då blev det Thanksgiving-middag. Så redan ett par månader innan thanksgiving så har jag hunnit äta det, haha. Men det var gott, något speciellt men ändå gott :)
Jag hade även mitt första au pair-möte igår vid en sjö här i Arlington där vi hyrde trampbåtar. Det var trevligt att träffa lite andra au pairer som också bor här nära och har varit här lite längre. 
 
Idag har jag bara jobbat halv dag, så jag slutade precis. Just nu är det skönt väder här, bara 25 grader ungefär, så jag och pojkarna har varit ute hela förmiddagen och lekt i parken. Nu sitter jag och kollar på saker det finns att göra här i Chicago och jag har kommit fram till att jag nog har att göra för ett år ;)
Ytterligare två dagar av semestern har gått här. Jag skulle dock inte kalla det för semester för min del.. Istället för att jobba mina tio timmar om dagen så jobbar jag lite mindre fast hela tiden istället, så det är fullt ös hela dagarna. Men det är fortfarande kul att komma bort ett tag. Jag får ju vara i poolen hela dagarna, så jag klagar inte :)
 
Igår var det lite svalare och blåsigt ute, så på eftermiddagen åkte vi till andra sidan sjön och gick på bio, Despicable Me 2. Den var bra och barnen satt stilla nästan genom hela filmen så det var lyckat. Laura berättade att sist de var på bio så sprang den ena tvillingen runt i biosalongen mest hela tiden så detta var ju en förbättring kan man ju säga, tack och lov. På kvällen tog vi golfbilarna och bara körde runt här i området, skulle kunna göra det hela dagarna! Vi hittade en liten sjö där det bodde sköldpaddor i som vi tittade på ett bra tag.
Idag har det varit mycket finare väder och därför har vi varit vid poolen och stranden hela dagen. Sen var det lite kaosartat här i huset på kvällen eftersom barnen var så trötta efter allt lek i poolen. Alla skrek och bråkade fram tills de somnade på soffan tillslut.
 
Imorgon är sista dagen här så vi får se vad vi hittar på då :)
I söndagskväll var det meningen att jag skulle ha ett möte med min "au pair-grupp" där det är au pairer från samma område som jag. Men mötet blev inställt eftersom det kom ett åskoväder och mötet skulle varit utomhus. Det var lite synd men mötet är nu på söndag istället, så ingen skada skedd. Bättre var det däremot att nu kunde vi åka tidigare till Wisconsin istället. Vi har varit här i två dagar nu och det är mycket fint :)
I måndags morgon så tog de ut oss på sjön med båten, en enorm båt, och vi körde runt längs sjökanten och kollade på alla hus. Det är inte små röda stugor med vita knutar här inte.. Här är det värsta trevåningshus med trädgård, egen brygga, ett par båtar mm. Rikemanslyor med andra ord! Men fint är det :)
Efter båtturen lämnade vi den äldste pojken på ett läger han ska gå på här under veckan. Efter det gick jag, Laura och tvillingarna till poolen och hängde där resten av dagen. På kvällen körde vi runt i området med golfbilen. Huset ligger i ett golfområde där bara de som bor här kommer in och ut. När man väl är inne på området så använder i princip ingen sin vanliga bil utan alla har minst en golfbil som de kör runt med. Vissa vägar är till och med gjorda så att bara golfbilar kan köra där. Det är så himla kul att åka runt i dom, snabbt går det med!
 
Idag har det varit lite svalare så på föriddagen var vi inne i huset för Laura och Bill behövde jobba lite, som vanligt.. Men tillslut blev tvillingarna så rastlösa och bara bråkade så vi fick gå ut ändå. Vi tog bilen och körde längs med sjön till en annan by där vi lekte i en park och sen åt lunch. Nu på eftermiddagen har vi varit vid "våran" pool igen och badat.
 
En parkeringsplats för golfbilar!