Hej!
Förra veckan hände det inte så mycket mer än vanligt. Pojkarna går nu i skolan så allt är lite lugnare om dagarna, vilket är rätt skönt. Mina dagar ser nu ut såhär, min värdpappa tar Connor till skolan nio på morgonen och jag har tvillingarna hemma. Vid halv ett går jag med tvillingarna till skolan och sedan hämtar jag alla tre vid halv fyra. Kvällarna är ibland jobbiga eftersom barnen är så himla trötta, men de vänjer väl sig med antar jag. De tycker i alla fall att det är kul att gå dit, så det är bra!
 
I fredagskväll hade vi Back to School-party här hemma med andra familjer här omkring. Jag jobbade då eftersom de ville ha hjälp med att lägga barnen. Det var en mycket rolig kväll med massa folk, barn, tårta, smores och mer. Men ett tag hade jag tio barn att se efter i parken! Det var kanske lite väl mycket..
 
På lördagen var jag på BBQ-night hos en annan au pair. Det var visserligen ingen BBQ eftersom vi inte grillade utan åt mexikansk mat istället. Med det var i vilket fall som helst trevligt! På vägen hem stannade jag, Emma och Larissa och åt glass på McDonalds. Om jag hemma i Sverige åt på McDonalds en gång i månaden var det mycket. Här är jag där MINST en gång i veckan, illa..
 
Och igår så var vi återigen på Six Flags. Denna gången var vi mest i vattenparken och åkte alla möjliga olika sorters rutschbanor. Vi åkte också på Lazy River, en kanal som går runt hela vattenparken där man får en badring att ligga och flyta i, himla rofullt. Det var så sjukt varmt den dagen, säkert 35 grader, så vi valde en bra dag att åka dit på! Utöver vattenparken så var vi också i den vanliga parken och åkte lite karuseller till. Det var ju några vi inte hann med förra gången så nu har vi åkt de också, plus de roligaste!
 
Planerna för nästa helg är redan färdiga och det blir NIAGARAFALLEN!! So excited!!! :D
 
Emma och Larissa
Jag märkte aldrig att det satt en pojke jämte mig, haha!
Jag och tvillingarna var i en park i fredags som låg precis bredvid en golfbana och där såg jag denna skylten
Man bara: Ehh, var hade ni tänkt att jag skulle simma någonstans...?!?!
Nu har ännu en helg flugit förbi! Idag var det även 50 dagar sen jag tog mitt pick och pack och flög över Atlanten till New York. Samtidigt som det känns som att det har gått jättesnabbt och att jag precis kom hit, känns det också som att jag har varit här hur länge som helst. Och lika sjukt det känns att vara här i ett år, lika sjukt känns det att jag en dag kommer att lämna allt detta och åka hem. Det är svårt att förklara men det är himla konstiga känslor..
 
I alla fall, i lördags hade jag och Emma inget särskilt planerat så vi åkte till Denny's och åt pannkakor. Det var huuur gott som helst! Det bästa var att det var riktigt amerikanskt där man sitter i bås och servitrisen kommer och fyller på drickan hela tiden. Pannkakorna kunde man "designa" själv, man valde vad man ville ha i och på dom. Jag valde chocolate chips i och banan, peanut butter och grädde på, underbart! :) På kvällen gick vi återigen på bio, haha. Denna gången i South Barrington på iPic som är en väldigt fin bio, så vi fick klä upp oss! Vi tittade på Paranoia som också den var väldigt bra.
 
På söndagen åkte jag och tre andra au pairer från min grupp till Six Flags!!! Det var superfint väder och vi stannade där i elva timmar.. Det är typ som Liseberg fast många fler karuseller, vi hann inte ens med alla... Som tur var köpte vi ett säsongskort så nu kan vi åka dit varje helg ;)
Mindre roligt var att en karusell gick sönder när vi skulle åka den, och vi satt redan i den.. Den startade helt enkelt inte när vi skulle åka iväg. Det kom först några säkerhetsvakter och sen ytterligare några andra tekniker så tillslut fick dom igång den.
Där fanns alla möljiga olika karuseller, allt från de som åkte baklänges, de man satt "utanför" banan, de man låg i. Det finns verkligen ALLT! Men det var hur roligt som helst, kan spendera varje helg där om det är så! Skönt att det ligger så nära, tog bara lite mer än en halv timme att köra dit :)
 
Imorgon börjar pojkarna skolan, äntligen! Haha.. Ska faktiskt bli lite skönt att bara ha tvillingarna på förmiddagen och några timmar ledigt mitt på dagen. I alla fall, idag hade de 'meet the teacher-day' så vi var där och hälsade på lärarna och de andra som ska gå i deras klass. Logan tyckte det var så roligt så han ville inte gå hem, det känns väldigt bra inför kommande dagar. Så förhoppningsvis slipper jag massa gråtande när jag ska lämna dom i skolan.
 
 
Om man köper premium plus biljetter så får man filt och kudde med ;)
X-flight
Ha alltså inte din telefon på dig när du åker...
Manuel, Pia, Mareike och jag
Det var här vi fick problem
 
Det började såhär, superglada och taggade!
Sen slutade det såhär.. Här satt vi fast i en kvart typ, folk började lämna kön medans vi satt fastspända och kunde inte ta oss någonstans!!
 
Det här var min favorit, Superman! Det syns inte så bra på bilden, men man ligger med ansiktet neråt, precis som superman! :)
Igår, torsdag, hände ingenting särskilt utan jag jobbade bara som vanligt. På kvällen registrerade jag mig på Harper College så nu måste jag bara bestämma mig vilken kurs jag vill läsa till hösten :)
 
Idag däremot, har det varit roligare! Jag började senare idag, eftersom mina värdföräldrar skulle på baseboll-match så jag fick jobba längre på kvällen istället. Så min värdmamma sa till mig att jag kunde gå och fixa mitt körkort jag måste ta här, så det gjorde jag. Jag hade två timmar på mig och tänkte att det måste jag ju hinna. Jag kom dit och lämnade alla papper som behövdes, fick sitta och vänta i en halvtimme innan jag kunde göra syntestet. Det var bara att titta in i en maskin och tala om vilken sida en lampa blinkade på samt läsa några siffror på en skärm. Efter det skulle jag göra teori-"provet".. Jag fick ett papper med tjugo frågor och femton skyltar som jag skulle svara på. Alla satt tillsammans i mitten av salen och oavsett vad man gör där så sker allt i en och samma sal så vi satt inte precis avskilt från resten hundra pers som var där. Jag blev klar på ungefär tio minuter och även att jag inte hade öppnat teoriboken som jag skaffade så hade jag bara två fel, vilket säger lite om hur enkelt det var! ;)
Efter teoriprovet skulle man ställa sig i kö för körtestet, som man gör med sin egen bil som jag själv körde dit, haha. Då fattade jag att jag inte skulle hinna tillbaka hem till elva då jag skulle börja jobba. Jag gick och frågade en som jobbade där om jag kunde komma tillbaka en annan dag och bara göra körningen, men det gick inte, i så fall var jag tvungen att göra om allt det andra med. Men jag hade inte så mycket val, så jag sa till honom att så fick det bli för jag har tre barn som väntar på mig hemma. Då precis kom det en av de man körde upp för, och mannen jag pratade med sa att jag kunde gå med honom direkt. Alltså gick jag förbi en kö på typ 30 pers som säkert hade tagit en timme annars, haha! Och körningen var inga problem, han varnade mig för bilar och hastighetsskyltar som kom, så jag behövde knappt tänka alls. Och när vi parkerade så förklarade han precis hur jag skulle göra och slutade med: Men det kunde du väl redan? Så det var inga problem alls, pinsamt lätt. Sen var allt färdigt och jag fick sätta mig på en stol, de tog en bild på mig, sen efter fem minuter hade jag mitt körkort, färdigtryckt och klart i handen! :)
 
Jag och barnen har i eftermiddag varit vid poolen och sen åkte vi till McDonalds där det finns en utelekplats. Vi åt även Happy Meal och glass där till middag. Efter 5-6 timmars fullt ös så var de rätt trötta när vi kom hem så det var inga problem att få dom i säng!
 
Perfekt dag helt enkelt!