Helgen har varit lugn och bra, även om vi har hittat på rätt mycket.
I fredags var jag, Emma och Manuel (alltid vi tre!) först på Panera i Deer Park och åt middag. Eller vi skulle äta middag men det var bara Emma som åt.. Vi gick igenom allt som hade hänt under veckan sedan sist vi träffats, vilket var rätt mycket. Efter det åkte vi typ hundra meter därifrån, ja vi tog bilen för det var så sjuuuukt kallt.., och kollade på bio. Vi tittade på Gravity i 3D, den var bra men inte mer än så. Det var häftigt att det var i 3D eftersom det utspelar sig i rymden, men hela tiden väntade man på att filmen skulle börja, men det hände aldrig något, haha..
 
I lördags åkte jag och Manuel till Woodfield Mall för att leta efter vinterjacka till mig. Men som anat så hittade jag ingen, så jag får fortsätta frysa och leta lite till! På kvällen jobbade jag vilket inte var jättekul men ändå helt okej. Började klockan sex, satt på en Halloweenfilm som var slut lagom till åtta och sen var det läggdags för de små krypen! :)
 
Idag har jag bakat kanelbullar! Och inte som amerikanarna, köper bullarna färdiga och sen sätter in dom i ugnen. Jag gjorde äkta svenska kanelbullar från början, såå himla gott! Dock finns det inte pärlsocker här, men det funkade bra ändå! :) Sen kom Emma och Manuel hit och åt kanelbulle-frukost med mig, klockan tre på eftermiddagen haha!
Efter "frukosten" åkte vi till en outlet-mall 40min härifrån. Men den var inte så himla bra så jag köpte ingenting. Alltså, fortfarande ingen vinterjacka!
 
Vi stannade till vid ett konstigt hus på vägen. Detta kan man bara hitta i Amerika! Hur kan man leva så?! Två våningar med!
 
Tack o hej!
Det har inte hänt så mycket nytt, de senaste två dagarna över huvud taget.. Igår jobbade jag på kvällen så då blev det inget gjort. Jag skulle träffat Emma men nej. Idag har jag inte heller gjort mycket mer än jobbat och varit på college.
 
För övrigt så har hösten, eller nästan vintern, kommit även till Chicago. Det är kallt och blåsigt varje dag, inte så mycket regn dock, det är skönt! Men jag, som gick i shorts och linne för exakt två veckor sedan, väntade mig inte riktigt att detta skulle komma så snabbt. Nu har vi cirka tio grader på dagarna och minus på nätterna. Vilken betyder att en vinterjacka skulle sitta fint! Men jag har inte hunnit med att köpa några varmare kläder så just nu går jag runt och fryser. En trip till shoppingcentret är behövligt..
Nu är det nästan så att jag längtar till vintern och snön! Ska det ändå vara kallt så kan det ju lika väl vara snö med.
 
I helgen har vi inget planerat mer än att vi kaanske ska gå på en High School Football match imorgon, men jag vet inte hur det blir med det.
Den här helgen började inte jättebra men slutade ändå helt okej!
 
I fredags skulle jag jobba på kvällen för Laura och Bill skulle åka och kolla på matsalsbord. De åkte vid sex och var inte hemma förrän efter tolv.. "We Went to a Movie too", sa de när de kom hem. Jo jag förstod nästan det.. Så det blev inte den tidiga kvällen jag trodde, sammanlagt jobbade jag 17 timmar den dagen, haha..
 
Men på söndagen åkte vi till SixFlags, som nu har varit stängt i över en månad för att förbereda för Halloween. Så nu har det öppet i några veckor då det är Fright Fest! Det var dock inte så läskigt som vi anade.. Det var sex haunted houses där, som var rätt tråkiga om man jämför med de haunted houses man kan åka till annars. Och det var så sjuuukt mycket folk, vi stod i kö i TVÅ timmar till en av karusellerna.. Kallt var det med, bara fem grader... Det slutade med att vi åkte två karuseller och gick i fyra haunted houses, det tog åtta timmar.. Sen åkte vi hem, totalt förfrusna. Men det var ändå kul!
 
 
I söndags hade vi au pair möte på en farm ungefär en halvtimme härifrån. Vi trodde det skulle vara kul, men det var ingen höjdare.. Det var rätt tomt både på folk, djur och pumpor. Så efter en halvtimme åkte jag och Manuel därifrån igen. Eftersom det är ett väldigt rikt område åkte vi bara runt och kollade på alla hus och deras Halloween dekorationer, vilket är extremt här! Vissa har bokstavligt talat gjort om sina trädgårdar till gravplatser!
När vi körde runt hittade vi en slags kyrka, så vi stannade och tittade. Den var väldigt fin!
 
Sen körde vi vidare och kom till ett stort universitet där vi körde runt och kollade lite också. Upptäcksfärd helt enkelt!
Såhär kan det se ut utanför husen, detta är ändå inte det värsta!
 
Senare på kvällen, när Emma hade slutat, åkte vi och åt middag på Noodles and Company, eller vad det hette.. Sen åkte vi till ett annat haunted house. Jag börjar bli van vid detta nu! Läskigt, sjukt läskigt ibland! Men det var okej när det väl var över :)
Vi avslutade kvällen med en frozen yoghurt såklart!
 
Igår gjorde jag inte så mycket. Jag jobbade kort dag, Skypade med mamma, pappa och Marcus, sov lite, pluggade till mitt prov och var på gymmet. Ja det är väl kanske rätt mycket..
Idag har jag då haft mitt första collegeprov! Det var hyffsat enkelt, lättare än vad jag trodde!
 
Imorgon jobbar jag kväll igen, får se hur länge det blir denna gången..