Dagens största händelse var, för barnen i alla fall, att de sågade ner ett träd på andra sidan gatan. De tog fram sina små tältstolar och satt sig på framsidan och kollade. Så söta, haha! De påminner mig lite om min lillebror faktiskt, älskar maskiner! Annars har det faktiskt inte hänt så mycket under dagen. Barnen har varit väldigt snälla hela dagen. Vi har räddat nyckelpigor, dödat myror, lekt med brandbilar mm. Brandbilar är det bästa tvillingarna vet, jag skojar inte om de har 30-40 st i olika färg och form, herregud.. Oftast gör de mer skada än nytta eftersom de bara bråkar om dem, haha.
Just nu är hela familjen borta för barnen skulle klippa sig, så det är lugnt och skönt i huset! För en gångs skull :) Själv sitter jag och kollar på universitet och vilka kurser jag ska läsa under året. Det finns allt möjligt från kickboxning till iPhone-app designer, eller varför inte hiphop?! Vi får se vad det blir..
 
Extremt spännande!

3 kommentarer

Monika

19 Jul 2013 18:27

åh vilka godingar! och jag tror hiphop hade varit din grej vännen, så får du lägga upp en video i vår kära Jelzingrupp sen haha ;) puss från Polen!

John

20 Jul 2013 01:04

Jag tror Monika är något på spåret där! Tro det hade passat dig fantastiskt bra! ;)

Hanna

20 Jul 2013 04:48

Hahah, ja varför inte?! Jag tror också jag hade varit grym på det ;) Mona tog den kursen, haha!

Kommentera

Publiceras ej