Nu har jag äntligen anlänt till Chicago och familjen!
Familjen är jättesnälla och trevliga och de bor hur fint som helst i en förort till Chicago. Allt känns toppen! Mitt rum ligger i källaren och jag har även ett vardagsrum och toalett där nere. I mitt rum har jag i princip en 'walk-in closet', helt klart det bästa med rummet! Förorten de bor i verkar jättemysig och lugnt. Det finns massa träd och parker runt om. Det ligger också en pool väldigt nära där vi troligtvis kommer tillbringa mycket tid i sommar när det är så varmt. Pojkarnas skola ligger också väldigt nära, så jag kan gå med dom dit när det är dags för det efter sommaren.
 
I fredags när jag kom hit med flyget blev jag hämtad på flygplatsen av pappan, den nuvarande au pairen och alla tre pojkarna. De hade gjort en jättefin skylt där det stod: Welcome to Chicago Hanna. Från flygplatsen åkte vi hem till huset där mamman var och sedan på kvällen grillade vi. Innan barnen skulle gå och lägga sig hade vi 'campfire' ute på gården och grillade marshmallows och gjorde smores med choklad och kex. Hur gott och mysigt som helst!
 
Igår, lördag, började vi dagen med att gå till banken och öppna ett konto och fixa ett amerikanskt bankkort. Sedan tog vi alla barnen med oss och gick till poolen och badade i ett par timmar. Efter det gick vi hem och vilade middag i ett par timmar, haha! Senare på kvällen åkte vi till en festival här i närheten med massa karuseller. Barnen hade väldigt kul och åkte massa karuseller hela kvällen!
 
Idag har vi också varit vid poolen eftersom det är väldigt varmt här, ungefär 30 grader varje dag. Men innan vi gick till poolen åkte vi ner till Downtown Chicago och kollade på staden, så sjukt stort och coolt. Det bor lika många i Chicago som det gör i hela Sverige, sjukt! Obeskrivligt vackert! Vi var också på zoo inne i staden och kollade på en hel massa olika djur, gorillor, lejon, kameler, zebror, mm. Pojkarna tycker det var väldigt kul!
 
Just nu sitter jag och kollar på Americas got talent med den äldsta killen och pappan medan mamman lägger tvillingarna. Just nu känns det som att jag kommer trivas superbra här, så vi får hoppas det förblir så!
 
 
 Chicago skyline, obeskrivligt!
 
 

Kommentera

Publiceras ej