Nu har jag varit i min värdfamilj i en hel vecka! Tiden har gått jättefort, känns som att jag kom för någon dag sen bara, och ännu sjukare är det att jag ska vara här i ett helt år. ETT ÅR?!
Igår kväll tog Mona med mig ner till 'downtown' Arlington Heights, där jag bor, och visade mig runt. Det var jättemysigt och fint! Det fanns lite affärer, restauranger, en bio mm. Vi gick till ett ställe där jag år min första frozen yoghurt! Hur gott som helst, massa smaker och ännu mer topping! Jag vill inte ens tänka på hur många sådana jag kommer äta under detta året.. Det satt också en gatumusikant och spelade där vi satt och åt. Det var första gången jag kände på riktigt att här kommer jag att trivas och få ett underbart år! :)
 
Idag har vi kört med barnen till ett enorm köpcentrum de har nära där det också finns en lekplats de gillar att leka i. Efter köpcentret åkte vi till Monas pojkvän som har en hund med hundvalpar. Där sprang vi också runt ett tag och busade med dem. Jag förstår inte hur mycket energi det kan finnas i dessa ungar, det tar aldrig slut!
Idag har vi också varit och hämtat ut teoriboken till körkortet jag måste ta här så småningom. Jag vet inte om jag skulle kalla det bok eller inte, det är mer ett häfte med lite regler. Det är så sjukt stor skillnad på att ta körkort här och i Sverige. För första är det teorin, som är i princip ingenting här. T.ex under mörkerkörning är det ända som står: Ha inte andra lampor tända i bilen, vägskyltarna är svårare att se och använd väglinjerna som guidelinjer. Det är det ända! Sen, det andra är att det är så himla billigt. Det kostar 5 dollar att ta körkort här, alltså ungefär 35 kr...
Annars ikväll har vi haft sports night, spelat lite olika sporter på baksidan. Vi gjorde också upp en lägereld och åt smores, sjukt gott.

Kommentera

Publiceras ej