Den här veckan har innehållit allt från hemska till perfekta dagar, men det är skönt att det äntligen är helg igen. Tiden går så snabbt att det känns som att helgerna kommer hela tiden, haha. Förövrigt går det bra med familjen och allt. Jag kommer in i det mer och mer för varje dag, vilket är skönt.
Största skillnaderna än så länge är, för det första, man har alltid skorna på sig inomhus, inte så betydelsefull skillnad kanske, haha. Men detta betyder (eftersom jag inte är van vid att skor på mig inne) att alla mina vita strumpor jag hade med mig är så skitiga att det inte går bort i tvätten.. En annan sak är att de äter väldigt lite, konstigt nog. Däremot äter de efterrätt varje dag, barnen äter det till och med två gånger ibland. Det används alltid som muta: Den som inte äter upp maten får ingen efterrätt! Funkar sådär eftersom de får det i vilket fall som helst. Annars funkar det mesta som hemma :)
 
I torsdags var det ganska varmt ute så då tog jag barnen till poolen, för första gången ensam. Eftersom de bara är två nu så var det en perfekt början. Vi åt glass och badade hela eftermiddagen. Det var dock inga problem och jag fick med mig båda barnen hem igen.
I fredags lekte vi mest i parken, tog en runda med scootrarna, matade änder mm. En lugnt och skön dag :) På kvällen kom Emma hit på middag och sedan åkte vi in till Arlington Heights och åt frozen yoghurt, igen..
 
Idag har jag, Emma och Larissa vart i Chicago. Vi var uppe i Willis Tower som har ett "skydeck" där man har utsikt över hela Chicago. Det tog dock nästan tre timmar att komma upp där för det var så lång kö, så det var väldigt segt att vänta. Men det var ändå värt det för ååååh vad jag älskar Chicago, det är så fint!! Uppe på skydeck har de boxar som är gjorda av glas som sticker ut utanför själva byggnaden så man står alltså i luften ungefär 500 meter över gatorna där nere. Även jag, som inte har några problem med höjder i vanliga fall, tyckte faktiskt att det var lite obehaglit, men häftigt!
När vi kom ner från skydeck så var nog klockan nästan fyra så då var det dags att äta. Vi åt lunch/middag?! på cheesecake factory som var jättegott. Dock var det så mycket mat så ingen av oss orkade med någon cheesecake till efterrätt, haha. Det får bli en annan gång! Efter det gick vi bara runt och kollade lite överallt. En perfekt dag i Chicago! :)
 
Imorgon ska vi på horse racing, spännande!
 
 

1 kommentarer

Anonym

04 Aug 2013 08:56

Oj ,vad jag längtar till vi ska hälsa på dig//kram mamma

Svar: Det gör jag med mamma, har så mycket jag vill visa er! Kram :)
Hanna

Kommentera

Publiceras ej