Nu har ännu en helg flugit förbi! Idag var det även 50 dagar sen jag tog mitt pick och pack och flög över Atlanten till New York. Samtidigt som det känns som att det har gått jättesnabbt och att jag precis kom hit, känns det också som att jag har varit här hur länge som helst. Och lika sjukt det känns att vara här i ett år, lika sjukt känns det att jag en dag kommer att lämna allt detta och åka hem. Det är svårt att förklara men det är himla konstiga känslor..
 
I alla fall, i lördags hade jag och Emma inget särskilt planerat så vi åkte till Denny's och åt pannkakor. Det var huuur gott som helst! Det bästa var att det var riktigt amerikanskt där man sitter i bås och servitrisen kommer och fyller på drickan hela tiden. Pannkakorna kunde man "designa" själv, man valde vad man ville ha i och på dom. Jag valde chocolate chips i och banan, peanut butter och grädde på, underbart! :) På kvällen gick vi återigen på bio, haha. Denna gången i South Barrington på iPic som är en väldigt fin bio, så vi fick klä upp oss! Vi tittade på Paranoia som också den var väldigt bra.
 
På söndagen åkte jag och tre andra au pairer från min grupp till Six Flags!!! Det var superfint väder och vi stannade där i elva timmar.. Det är typ som Liseberg fast många fler karuseller, vi hann inte ens med alla... Som tur var köpte vi ett säsongskort så nu kan vi åka dit varje helg ;)
Mindre roligt var att en karusell gick sönder när vi skulle åka den, och vi satt redan i den.. Den startade helt enkelt inte när vi skulle åka iväg. Det kom först några säkerhetsvakter och sen ytterligare några andra tekniker så tillslut fick dom igång den.
Där fanns alla möljiga olika karuseller, allt från de som åkte baklänges, de man satt "utanför" banan, de man låg i. Det finns verkligen ALLT! Men det var hur roligt som helst, kan spendera varje helg där om det är så! Skönt att det ligger så nära, tog bara lite mer än en halv timme att köra dit :)
 
Imorgon börjar pojkarna skolan, äntligen! Haha.. Ska faktiskt bli lite skönt att bara ha tvillingarna på förmiddagen och några timmar ledigt mitt på dagen. I alla fall, idag hade de 'meet the teacher-day' så vi var där och hälsade på lärarna och de andra som ska gå i deras klass. Logan tyckte det var så roligt så han ville inte gå hem, det känns väldigt bra inför kommande dagar. Så förhoppningsvis slipper jag massa gråtande när jag ska lämna dom i skolan.
 
 
Om man köper premium plus biljetter så får man filt och kudde med ;)
X-flight
Ha alltså inte din telefon på dig när du åker...
Manuel, Pia, Mareike och jag
Det var här vi fick problem
 
Det började såhär, superglada och taggade!
Sen slutade det såhär.. Här satt vi fast i en kvart typ, folk började lämna kön medans vi satt fastspända och kunde inte ta oss någonstans!!
 
Det här var min favorit, Superman! Det syns inte så bra på bilden, men man ligger med ansiktet neråt, precis som superman! :)

1 kommentarer

Mats

22 Aug 2013 23:07

Typiskt Hanna! Fort, snurrigt och galet ska karusellerna gå. Ju värre desto roligare! :-)) Men ändå, Sixten Flags är inte illa. Världens största nöjesparkskedja! Smart att du köpte säsongskort, för ni lär ju hänga där en del nu om jag känner dig rätt... :)

Kul också att du redan börjat bli amerikansk och beskriver avstånd i tid istället för km, mil eller miles. ;-)

Svar: Haha, javisst! Ju mer man är upp och ner desto bättre! :) Ja en dagsbiljett kostade $64 och ett säsongskort $72 så det lönar sig bara om vi åker dit en gång till, och det ska vi på söndag haha :)
Hahah, det märkte jag rätt snabbt! Antalet miles spelar ingen roll, det är tiden man får titta på ;)
Hanna

Kommentera

Publiceras ej